Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, 2026
ΑρχικήLIFESTYLEΡίγη συγκίνησης στην Αγία Τριάδα Νίκαιας - Αποχαιρετούν τον Μαζώ με τραγούδια...

Ρίγη συγκίνησης στην Αγία Τριάδα Νίκαιας – Αποχαιρετούν τον Μαζώ με τραγούδια του στη διαπασών!

Πριν καν φτάσει η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη σήμερα (13/9) στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας στη Νίκαια όπου είχε προγραμματιστεί η λαϊκή αγρυπνία ώστε να του πουν όλοι το τελευταίο αντίο, ο προαύλιος χώρος είχε κατακλυστεί από κόσμο. 

Άνθρωποι απλοί, που γνώριζαν τον καλλιτέχνη μέσα από τα τραγούδια του και βυθίστηκαν στην απόλυτη θλίψη με τον ξαφνικό και πρόωρο χαμό του, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του παπά Στρατή στον Γιώργο Μαζωνάκη με το βιολί του: «Μου λείπεις»

1789315979607-636319691-ndp2124.jpg

Πριν καν το ρολόι δείξει 7 το απόγευμα, οπότε και αναμενόταν να φτάσει στην εκκλησία και ενορία του Γιώργου Μαζωνάκη η σορός του, οι θαυμαστές του είχαν κατακλύσει τους χώρους γύρω από την εκκλησία και μάλιστα κάποιοι είχαν βάλει στη διαπασών τα τραγούδια του στα αυτοκίνητά τους.

Όλοι τους έγιναν μία παρέα και με δάκρυα στα μάτια τραγουδούσαν αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στις 9 Σεπτεμβρίου.

1789316013748-368461572-img6830.jpg

“Ώρες μικρές”, “Παιδί της νύχτας”, “Μου λείπεις”, και τόσες άλλες επιτυχίες του που τραγουδούσαν ή χόρευαν στις στιγμές διασκέδασής τους, τώρα έγιναν τα τραγούδια του αποχαιρετισμού στον καλλιτέχνη που έμελλε να χάσει τη ζωή του μόλις στα 54 του χρόνια. Οι περισσότεροι κρατούσαν ανθοδέσμες με λουλούδια στα χέρια, άλλοι έκλαιγαν γοερά ή άφηναν ένα χαρτί με μηνύματά τους για το “αντίο” τους.

Όλοι τους όμως έκλαιγαν για τον τόσο άδικο θάνατό του, συμφωνώντας ότι υπήρξε, εκτός από πολύ καλός τραγουδιστής, ένας απλός άνθρωπος που βοηθούσε τους γύρω του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular