Τρίτη, 19 Μαΐου, 2026
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣωκράτης Φάμελλος: Προσβλητική και αήθης η ανάρτηση Πολάκη, χωρίς ίχνος αλήθειας

Σωκράτης Φάμελλος: Προσβλητική και αήθης η ανάρτηση Πολάκη, χωρίς ίχνος αλήθειας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος στην Ολομέλεια της Βουλής (Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Μόλις λίγες ώρες μετά τη διαγραφή Παύλου Πολάκη και την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με την ημερομηνία που θα ανακοινώσει το κόμμα του ο Σωκράτης Φάμελλος άνοιξε τα χαρτιά για όλα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα.

Ο Σωκράτης Φάμελλος σημείωσε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ErtNews, πως η «δημόσια τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη ήταν προσβλητική και αήθης με κανένα στοιχείο αλήθειας» αναφερόμενος στη διαγραφή του βουλευτή Χανίων.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως: «Ήταν ένα έντονο θέμα πολιτικής παραβίασης ασύμβατο με έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στην πρόταση του Δημήτρη Χατζησωκράτη για αναστολή λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε κατηγορηματικά ότι: «Απορρίπτω κάθετα την πρόταση Χατζησωκράτη».

 

Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular