Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτέφανος Κασσελάκης: Περήφανος για την ιστορία της παράταξής μας, καλή αρχή Αλέξη...

Στέφανος Κασσελάκης: Περήφανος για την ιστορία της παράταξής μας, καλή αρχή Αλέξη Τσίπρα στο νέο εγχείρημα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε υπερήφανος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή τη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ.

«Περήφανος για την Ιστορία της παράταξής μας. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήραν μια γενναία απόφαση κόντρα σε κάθε μορφή λαϊκισμού. Μια απόφαση πατριωτισμού. Καλή αρχή Αλέξη Τσίπρα στο νέο εγχείρημα» σημειώνει ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Και παράλληλα προσθέτει πως «πριν σχεδόν ένα χρόνο βρέθηκα στη λίμνη Δοϊράνης, στα σύνορα της χώρας, πριν καν πάρω την απόφαση να κατέβω ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ειλικρίνεια, αδιαμεσολάβητα, όπως κάνω πάντα, σας μίλησα για τη σημασία της συμφωνίας των Πρεσπών: Πατριώτης είναι αυτός που με αυταπάρνηση θυσιάζει κάτι από τον εαυτό του για το κληροδότημα της πατρίδας του».

Νωρίτερα σήμερα (17/06/2024) ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών στη Διεθνή Διάσκεψη και παρακολούθησε την βράβευση με το βραβείο Ειρήνης των Πρεσπών του Μάθιου Νίμιτς από τους Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ


Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular