Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτελέχη ΠΑΣΟΚ για Ανδρουλάκη: Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία...

Στελέχη ΠΑΣΟΚ για Ανδρουλάκη: Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του

Σκληρή απάντηση από κύκλους που πρόσκεινται σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ στα όσα είπε περί διαγραφών ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Όπως σχολιάζουν κύκλοι που πρόσκεινται σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ «την ώρα που πολλά στελέχη ζητούν να μιλήσει η βάση του κόμματος, ο Νικος Ανδρουλάκης απειλεί με διαγραφές. Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του.

Προεκλογικά έλεγε ότι είναι πολιτική ήττα η τρίτη θέση. Σήμερα δεν μας απάντησε ξεκάθαρα αν ηττηθήκαμε ή όχι.Έκανε επίθεση σε όλους και σε όλα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής».

Ακόμη σημειώνουν πως «είπε: είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανα πάσα στιγμή, όμως δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα στηθούν κάλπες. Περιμένουμε να αποσαφηνίσει αν θέλει εκλογές και πότε θα γίνουν. Αυτή θα είναι η μόνη απάντηση για όλους και για όλα.

Στους ισχυρισμούς του ότι όσοι διαφωνούν παίζουν το παιχνίδι της ΝΔ.
Απαντάμε: Ότι η ΝΔ θα τρίβει τα χέρια της με κόμματα της αντιπολίτευσης από 12 εως 14%. Εξάλλου όλοι οι φιλικά μέσα της ΝΔ αγωνίζονται να μας πείσουν ότι δεν χρειάζονται να γίνει καμία αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ».

Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular