Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΤην ‘’επεσε’ στο μεγάλο έργο της ενεργειακής διασύνδεσης της Αττικής με την...

Την ‘’επεσε’ στο μεγάλο έργο της ενεργειακής διασύνδεσης της Αττικής με την Κρήτη ο Χαρδαλιάς

Με αφορμή την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα….

Στην κυκλοφοριακή επιβάρυνση που παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στο τμήμα της Εθνικής Οδού στην Ελευσίνα, στο ύψος της «Χαλυβουργικής», λόγω των έργων για την ενεργειακή διασύνδεση της Αττικής με την Κρήτη, αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζει μάλιστα  ότι φορέας υλοποίησης του έργου για την ενεργειακή διασύνδεση της Αττικής με την Κρήτη είναι η «Αριάδνη Interconnection» (θυγατρική του ΑΔΜΗΕ), η σχετική άδεια δόθηκε, ως είθισται, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ζητά, μάλιστα, την παύση των εργασιών και την παράδοση του οδοστρώματος στους οδηγούς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και στα δύο ρεύματα της Εθνικής.

Τον ένοιαξε δηλαδή η ταλαιπωρία που θα υποστούν οι οδηγοί στην έξοδο του Πάσχα.

Αλήθεια για το καθημερινό χάος του Κηφισού θα αναρτήσει κάτι;

Για το έργο αρμοδιότητας του στην διασταύρωση προς Μέγαρα έργο που είχε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 7 χρόνια τώρα έχει να αναρτήσει κάτι;

Μήπως στο έργο υλοποίησης για την ενεργειακή διασύνδεση της Αττικής με την Κρήτη κρύβεται κάτι άλλο που θέλει και έτσι βρήκε την ευκαιρία με αφορμή την έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα  να κάνει την σχετική ανάρτηση;

Γνωστός ο κ.Χαρδαλιάς σε όλους μας από την θητεία του ως Δήμαρχος του θεάτρου Βράχων.

Ξέρει καλά από τέτοια(!)

RELATED ARTICLES

Most Popular