Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2026
ΑρχικήLIFESTYLEΒαλαβάνη- Αντωνά- Μαλέσκου- Φραγκολιάς συναντήθηκαν στη Βάρη

Βαλαβάνη- Αντωνά- Μαλέσκου- Φραγκολιάς συναντήθηκαν στη Βάρη

Αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz,συναντήθηκαν στη Βάρη για αγορές που αφορούν την κατοικία τους.

Κήποι, αυλές και βεράντες αποκτούν ολοένα και περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα, με τον συνθετικό χλοοτάπητα να αποτελεί μια επιλογή που συνδυάζει τη φυσική εικόνα με την πρακτικότητα και τη σύγχρονη αισθητική. Έτσι, οι εξωτερικοί χώροι μεταμορφώνονται σε όμορφα και φιλόξενα σημεία του σπιτιού, ιδανικά για χαλάρωση, παρέα και όμορφες στιγμές.

maleskou.jpg

Ιωάννα Μαλέσκου

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί επώνυμοι βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στην περιοχή της Βάρης παίρνοντας ιδέες για τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων των σπιτιών τους αλλά και ζητώντας συμβουλές στο πώς να γίνει ο κήπος ή το μπαλκόνι τους η αγαπημένη τους γωνιά.

Πριν από μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Ελένη Τσολάκη, την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Γρηγόρης Γκουντάρας την Κατερίνα Ζαρίφη, την Μαρία Αντωνά και τον Κώστα Φραγκολιά.

Δείτε φωτογραφίες στην γκάλερι που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular