Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΎποπτες μετακινήσεις υπαλλήλων στο ΜΕΤΑΞΑ – Καταγγελίες και για κακοδιαχείριση  

Ύποπτες μετακινήσεις υπαλλήλων στο ΜΕΤΑΞΑ – Καταγγελίες και για κακοδιαχείριση  

Ύποπτες μετακινήσεις υπαλλήλων αλλά και καταγγελίες για κακοδιαχείριση στα οικονομικά του νοσηλευτικού  ιδρύματος  λίγο πριν αλλάξουν οι διοικήσεις στα νοσοκομεία της χώρας καταγγέλλονται στο ΜΕΤΑΞΑ. Μάλιστα οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν και στάση εργασίας καταγγέλλοντας την διοίκηση ανοιχτά.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες  ογκώδης φάκελος έχει κατατεθεί στην εισαγγελία Πειραιά για τα έργα και της μέρες της διοίκησης ”Ευσταθόπουλου” που φυσικά δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο του και αν ευσταθούν οι καταγγελίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ίδιος φάκελος έχει σταλεί και στο Μέγαρο Μάξιμου. Η φημολογία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους διαδρόμους του νοσοκομείου κάνουν λόγο για κακοδιαχείριση σε όλους τους τομείς του  ιδρύματος και σε συνδυασμό με τις μετακινήσεις των εργαζομένων επιβεβαιώνουν τις σπασμωδικές κινήσεις της διοίκησης και του διοικητή Σαράντου Ευσταθόπουλου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου πάντως υπάρχει μεγάλη δυσφορία για τις συγκεκριμένες μετακινήσεις λίγο πριν παραδώσει η απερχόμενη διοίκηση.

RELATED ARTICLES

Most Popular