Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔημοσκόπηση Pulse: Στο 29,5% η ΝΔ, δεύτερος ο Τσίπρας με 15,5%, μάχη...

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 29,5% η ΝΔ, δεύτερος ο Τσίπρας με 15,5%, μάχη για την τρίτη θέση ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού

Αξιωματική αντιπολίτευση είναι το κόμμα ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse, ενώ ΠΑΣΟΚ και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» της Μαρίας Καρυστιανού μάχονται για την τρίτη θέση.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τα δυο νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα και τη Μαρία Καρυστιανού βάζουν «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη με ποσοστό 25,5% και ακολουθεί η ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα με 13,5%, το ΠΑΣΟΚ με 10% και η Ελπίδα για Δημοκρατίας της Μαρίας Καρυστιανού με 9,5%.

Το ΚΚΕ έχει ποσοστό 6%, η Ελληνική Λύση 5,5%, η Πλεύση Ελευθερίας 4,5% και η Φωνή Λογικής με 3%.

Εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν το ΜέΡΑ25 με 2,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ που συρρικνώνεται στο 2%, ενώ στο 1% βρίσκονται οι Δημοκράτες και η Νίκη. 

dimoskopisi pulse

Στην εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 29,5% και ακολουθεί 14 μονάδες πίσω η ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα με 14,5%.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11,5% και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής η Ελπίδα για τη Δημοκρατία της Μαρίας Καρυστιανού με 11%.

Το ΚΚΕ είναι πέμπτο με 7%, ενώ πεσμένα ποσοστά για Ελληνική Λύση με 6,5% και Πλεύση Ελευθερίας με 5%.

Μάχη για την είσοδο στη Βουλή δίνουν η Φωνή Λογικής με 3,5% και το ΜέΡΑ25 με 3%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εξαυλόνεται με 2,5% και ακολουθούν οι Δημοκράτες και η Νίκη με 1%.dimoskopisi pulsedimoskopisi pulse

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος πρωθυπουργός με ποσοστό 30% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 17% καθώς και ο κανένας επίσης με 17%.

Σε μονοψήφια νούμερα κινούνται ο Νίκος Ανδρουλακης με 7%, η Μαρία Καρυστιανού με 6%, ενώ Κυριάκος Βελόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι στο 5%.dimoskopisi pulsedimoskopisi pulse

Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular