Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLEΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Την απιστία δεν τη συγχωράω» λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που θέλει να βάλει τελεία στις ερωτήσεις τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κι ας… λέει ο Κώστας Τσουρός.

Τα όσα ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη χθεσινή (26.11.2023) εκπομπή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σχετικά με την απιστία προκάλεσαν τις… ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την περίμεναν για να τη ρωτήσουν όχι μόνο γι’ αυτό αλλά και για τις «μπηχτές» του Κώστα Τσουρού για την προσωπική της ζωή.

«Τι να σας πω για την απιστία; Δε τη συγχωρώ. Η Λίτσα Γιαγκούση κι εγώ.

Άσε τον Κώστα Τσουρό να λέει, εγώ δε θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά όμως.

Η απιστία αφορά το παρελθόν, μια απιστία δεν αφορά το παρόν, το μέλλον σίγουρα όχι… το παρελθόν. Κι ας βάλουμε μια τελεία», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Νομίζω πως πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα. Ήταν αυτό που ήμασταν ζευγάρι στο παρελθόν. Με αγάπη το λέω, χωρίς να δείχνω το δάχτυλο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσουμε γενικότερα να αναφερόμαστε σε αυτό. Τελείωσε αυτό, πάει», πρόσθεσε.

«Έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση αλλά το να μιλάμε γι’ αυτό… Έχουμε προχωρήσει και οι δυο τις ζωές μας. Αγαπιόμαστε με άλλη μορφή και μέχρι εκεί», έκλεισε το θέμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τις φήμες γύρω από την υποτιθέμενη «συγχώνευση» των εκπομπών του Κώστα Τσουρού και της Δανάης Μπάρκα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Δεν στεναχωρήθηκα με τα ρεπορτάζ αλλά λέω: “κάτσε, είμαστε δυο μήνες στον αέρα”.

Υπάρχει γενικότερα όμως φέτος μια αναστάτωση με το τι εκπομπές θα γίνουν του χρόνου, δεν ξέρω γιατί, δεν έχω ιδέα. Είναι αγχωτικό για όσους είναι στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους μεγάλους παρουσιαστές, αλλά στη δουλειά μας πρέπει να ψαχνόμαστε κάθε χρόνο για το τι θα κάνουμε».

Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular