Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΝτόρα Μπακογιάννη για την αποχή στις ευρωεκλογές: «Άλλοι είπαν "καιρός να παρκάρουν...

Ντόρα Μπακογιάννη για την αποχή στις ευρωεκλογές: «Άλλοι είπαν “καιρός να παρκάρουν κάποια καλάμια”»

Στα μηνύματα που έβγαλε η κάλπη των ευρωεκλογών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία χαρακτήρισε πάντως λάθος κίνηση τον ανασχηματισμό,

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (11.06.24), η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην ιστορική αποχή που καταγράφτηκε στις ευρωεκλογές, επισημαίνοντας «υπάρχουν αυτοί που αδιαφόρησαν, υπάρχουν αυτοί που συνειδητά δεν πήγαν και ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, καθώς και άλλοι που είπαν “παιδιά, καιρός να παρκάρουν κάποια καλάμια”, τα οποία πράγματι υπάρχουν».

«Κακά τα ψέματα, σε κάθε κυβέρνηση υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Υπάρχουν οι άνθρωποι του κρατικού μηχανισμού, δηλαδή οι διορισμένοι, οι γενικοί γραμματείς, οι οποίοι κρίνονται και λογοδοτούν, κι ας μην είναι αιρετοί. Ο πρωθυπουργός θα τα εξετάσει όλα αυτά και θα πράξει δεόντως», υπογράμμισε.

Σχετικά με τα σενάρια περί ανασχηματισμού, η κυρία Μπακογιάννη ισχυρίστηκε ότι θα ήταν «τεράστιο λάθος να μπούμε στη λογική του “κάνω ανασχηματισμό για να δοθεί πολιτικό μήνυμα”. Το είχε κάνει στο παρελθόν η ΝΔ επί Σαμαρά και μας στοίχισε πάρα πολύ».

 

«Η κυβέρνηση έχει εκλεγεί με εντολή να υλοποιήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το πρόβλημα δεν είναι το αριστερά ή δεξιά, αλλά να αντιμετωπίσουμε το βαθύ κράτος, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει. Για να το αλλάξεις βέβαια δεν υπάρχει μαγικό κουμπί, χρειάζεται δουλειά», συμπλήρωσε.

Τέλος, η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους άλλους αρχηγούς της αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι «Κασσελάκης και Ανδρουλάκης πρέπει να είναι προβληματισμένοι με το εκλογικό αποτέλεσμα. Κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε. Επομένως, το μήνυμα ήταν αποδοκιμαστικό απέναντι στο σύνολο του πολιτικού προσωπικού και είναι λάθος να νομίζουμε ότι μεταδώσαμε στον κόσμο τη σημασία των Ευρωεκλογών»

Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular